Elagu terve Eesti!

Viimsi valla elanike uuringust selgus, et Laiaküla elanikud on teistest enim rahul tervise teenuste ja nende kättesaadavusega. Soovin, et teie ja teie lähedased oleksid terved ja tugevad ka tulevikus. 

Tundke ennast alatiselt: vabalt, rõõmsalt ja aktiivselt!

Kutsun teid endaga pidulikule talisuplusele Rohuneemes, president Meri poolsaare varjulises küljes. Liigume vette kõik koos 24.02 kl 10:00. Kodust pange selga ujumisriided, pähe müts, kätte kindad ja kaela torusall. Võimalusel jalga kalipsosussid või kroksid.

Jalgealuseks võtke sauna- v rannalina. Kuivatamiseks rätik, soojad sokid, kiirelt ja mugavalt selga tõmmatavad kehakatted. Kaasa termostassiga tee ja pikniku tarbeks yht-teist endale ja teistele! Esimest korda tulijad ei tohiks vees olla üle minuti. Eesti sümboolika teretulnud, tuleb grupipilt, mida jagatakse teistega üle Eesti.

Hoiatan, et see vb meeldima hakata ja terviseriskidega inimestele pole soovitatav. Samas tervetele tervise hoidmiseks, kord nädalas soovitav. Aga yksi ei tohi minna.

Olen sinimustvalge jope ja neoonkollase tutimütsiga, astu ligi kui lähed esimest korda. Tean sulle toeks olla. Ujumiskoht: Kivineeme 18, Rohuneeme, 74012 Harju maakond
https://goo.gl/maps/JUUvr4KqvoqR5Sfu5

Soojade soovidega,

Kristiina Kägu
Laiaküla külavanem


Eelmine
Laiaküla esmamainimine 1375 
Järgmine
Viimsi vallas eriolukord: Covid-19

Lisa kommentaar

Email again: