Viimsi 2045

Viimsi vald koostab oma esimest pikaajalist arengustrateegiat, Viimsi 2045, mille raames soovitakse kohtuda ja arutada elanikega kavandatavaid eesmärke ja tegevusi. Uuendatud info: Avaliku väljapaneku arutelu 06.09. 
Ivar Henda sõnul on "Viimsi vald koostamas oma esimest pikaajalist arengustrateegiat Viimsi 2045. Sellega seoses oleme suveks planeerinud piirkondlikke seminare, mille raames soovime tulla kogukondadele lähemale ja kohtuda külaseltside ja elanikega neid enam kõnetavate eesmärkide ja tegevuste kavandamiseks valla arengukavas." 

Lubja, Pärnamäe, Aigrumäe ja Laiaküla aktiivsete elanikega arutataks tuleviku üle 20. juulil kell 15-17 lasteaias Väike-Päike (Kraavi tee 1). 

Valla teatel on Viimsi pikaajalise arengustrateegia avalik väljapanek kuni 4. septembrini Viimsi valla veebilehel ja paberkandjal on dokumendid olemas lugemiseks Viimsi raamatukogus, aadressil Randvere tee 9. Avaliku väljapanekuga laekunud ettepanekute ja küsimuste avalik arutelu toimub 6. septembril kell 17 Viimsi raamatukogus (asukoht muudetud 18.08).

Dokumendid tutvumiseks leiate siit: 
https://www.viimsivald.ee/viimsi/vallavalitsus/arengukavad

Ettepanekuid ja küsimusi saab esitada kuni 4. septembril kella 17ni e-kirjaga aadressile arengukava@viimsivv.ee või kirjalikult Viimsi vallavalitsuse aadressil Nelgi tee 1, Viimsi alevik. Ettepanekutele vastamine toimub kahe nädala jooksul pärast avaliku väljapaneku lõppemist.

Lisainfo:

Ivar Hendla 
Viimsi Vallavalitsus | arendusosakond
arendusosakonna juhataja
ivar.hendla@viimsivv.ee
Eelmine
talgud ja Maardu linna silt
Järgmine
Pähklimänni spordipark

Lisa kommentaar

Email again: