"Viimsi kaunis kodu" konkursi võitjad on Laiakülast

Meie koduaiad on leidnud erinevaid tunnustusi, ent võita kodukandi kaunima aia tiitleid Laiakülla mitu, on tunnustus kogu külale. Aitäh, perekond Viidu ning pr Viirok ja hr Vuti, et kaunistasite meie küla! 
Iga aasta kogutakse Viimsi kaunimatest kodu ja sellel aastal saavad Laiaküla elanikud uhkustada, et meie külast oli kauneimaid koduaedu suisa mitu! Külavanem esitas Viimis kaunis kodu konkursile 2 koduaeda, kellest külarahvas oli märku andnud. Oli uskumatult tore tõdeda, et nad mõlemad osutusid ka võitjateks. Lisatus võidutöödest kokkuvõte, mis ilmus Viimsi Teatajas. Vaata lähemalt: 

Maris ja Jaan Viidu, Laiaküla.

Kaunis ja liigirohke aed jääb silma kauni kujundusega. Taimede paigutus on väga hästi läbi mõeldud ning meenutab liigirohkuselt botaanikaaeda. Aeda kaunistab keskel asuv kena veesilm koos sinna juurde kuuluvate taimedega. Puudest on loodud skulptuursed vormid. Olemas on ka tarbeaia osa, marjapõõsaste ja viljapuudega.

Siret Viirok ja Anti Vuti, Laiaküla.

Looduslähedane kaunis kodu ja aed. Taimeliigid on oskuslikult valitud ning seotud ümbritseva keskkonnaga. Aed sulandub ühte ümbritseva metsaga. Kaasaegne elamu, huvitavalt kujundatud sissepääsu ning suure terrassiga, mis põimub kokku puudega ning moodustab suure puhkeala. Taimed on väga lopsakad ning hästi hooldatud. Tarbeaia uhkuseks on ilmatu suur kõrvits, mis viiakse kingituseks loomaaiale.

Allikas: https://viimsiteataja.ee/huvitavat/konkursid-ja-uleskutsed/viimsi-kaunis-kodu-konkursi-voitjad-on-selgunud/
Eelmine
Jäätmemajandus 2020
Järgmine
preili Pihela, andekas kõrgushüppaja laiakülast!

Lisa kommentaar

Email again: