Üldkoosolek ja Magusalaat

Laiaküla küla ja külaseltsi üldkoosolek on 03. septembril kell 12:00 ning samal ajal saame nautida noorte korraldatud Magusalaata! 
03.09 kell 12:00 koguneme traditsioonilisele Magusalaadale ja üldkoosolekutele. Koguneme samal kuusega ringteel (59.470097, 24.920639), kus iga aasta septembrikuu esimesel pühapäeval.

Magusalaat 
Kõik alaealised ettevõtjad on väga oodatud Magusalaadale ostma ja müüma. Varasemalt on müüdud küpsetatut kui külmutatut, leidunud on kantut kui ka täiesti uusi. Kauplemisel kehtib endiselt tuntud koomiku maksetingimus "In god we trust others pay cash" (J. Shepherd, 1966). Pisematele loodame, et vanemad on kassa- ja kokaabiks, ülejäänud publik toetab kohalikke ettevõtjaid oma kohalolu ja panusega.     

Üldkoosolekud 
Kord aastas peame küla koosolekut, kus arutame tehtut ja edasisi plaane. See aasta on lisaks aruannetele ja aruteludele päevakorras ka külaseltsi juhatuse liikmete valimine. Räägime lähemalt ka külavanema valimistest, mis toimub nädal hiljem 10.09 kl12 ja samas asukohas.  
 
Laiaküla külaseltsi ja küla ühendatud üldkoosoleku päevakord:
- Külaseltsi aruanne
- Külavanema tööaruanne
- Laiaküla tegude tunnustamine
- Laiaküla külavanema valimised
- Laiaküla Külaselts MTÜ juhatuse valimine
- Muud küsimused

Ootame aktiivseid inimesi endast märku andma, kes oleksid valmis võtma suuremat vastutust küla arenguteel. Juhul kui mõtled, et võiksid olla järgmine külavanem, juhatuse liige või tead kedagi, kes võiks olla selles rollis, anna julgelt märku juhatus@laiakyla.ee 

Koosoleku õnnestumiseks vajame rohket (vähemalt 10%) elanike osalust, seega palume kaasa kutsuda (vähemalt 16a) sissekirjutusega leibkonna liikmeid ja naabreid. Registreeru elanikuks, juhul kui sa seda veel seni teinud ei ole. 

Spordipargi tähistamine 
Sügiseks 2023 saab tehtud Laiaküla esimene spordirajatis, Pähklimänni spordipark. Tähistame seda üheskoos sportlike väljakutsetega pärast laata ja koosolekut. Koguneme kõik parki ja võtame mõõtu seltskondlikult lõbusal viisil ja tunnustame selles tublimaid. Koosolekul kuulete lähemalt, osaleda saab ka vabaaja riietega ja ilma eelneva ettevalmistuseta igas vanusegrupis. 

Vaata Magusalaadast pilte ja loe koosoleku protokolli siit



Eelmine
Pähklimänni spordipark
Järgmine
Külavanema valimised

Lisa kommentaar

Email again: