Traditsioonilised 01. mai talgud

Sellel postitusel on 4 vastust
Käes on Laiaküla elanike välihooaja avamine! Alustame traditsiooniliste talgutega 01.05 kell 10:00, et mõne tunniga oma ühine koduküla veidi kaunimaks teha. Paistame silma ettevõtliku ja tööka külana ja mul ei ole kahtlust, et see talgupäev teisiti möödub!

Koristame juhtkonnana ühiselt kolme ala:

Tiidu brigaad koguneb lipu juures ja kuna seal on Reet Villigu eestvedamisel juba kevadlilled istutatud liigutakse bussijaama suunas. MUPO on mulle kinnitanud, et hiljemalt 15.05 on koristatud ka Tallinna maale jääv bussijaama tagune.

Marguse brigaad koguneb LaFerma juures ja liigub mööda Laiaküla teed küla poole, vaadates üle avalikud teeääred. Valda on teavitatud prügiga risustatud eramaast, järelvalve on kohal käinud ja kõigi eelduste kohaselt teeb peatselt seda taas.

Kristiina brigaad koguneb samuti LaFerma juures ja liigub mööda Altmetsa teed Maxima suunas. Viimsi veel maal asuvate mullahunnikute osas on ettevõtet teavitatud.

* Lehtmets&Lauri läks lasteväljakule koristama, Janked vanale võrguplatsile ning Pautsid lisaks pikale päevale võtavad ette ka Pähklimänni ringtee. 

Töötame 2+2 tingimustes, seega saate kõik jaguneda ka lihtsalt lähimaid aiataguseid koristama või nende vahetus läheduses olevaid haljakuid, ringteid hooldama.

Juhul kui töö vajab rohkem jõudu kui 2+2 süsteemiga käsi jagub, siis palun kasutage nutiseadet ja märkige probleemikolle üles: anna-teada.ee see kaardistab täpselt koordinaadid, lisate pildi ja teadaanne esitatakse vastavale haldusüksusele. Samuti toimige kui teil koguneb rohkem kui üks prügikott.

Palun pea meeles, et lõkke tegemine on keelatud nii nagu ka biojäätmete või komposti säilitamine/tekitamine väljaspool aeda. Pakendeid ja biojäätmeid saab tasuta ära anda, loe lähemalt: https://laiakyla.ee/blog/jaatmemajandus-2020

Kokkuvõte: Me olime uskumatult tubli, kogudes 5 objektil, 2 tunniga üle 30 prügikoti (lisaks kottidesse mitte mahtuvate objektideg) ja tekitades 10 prügikuhja, mille vald 03.05 ära viib. Aitäh kõigile, imelistele inimestele ja toredatele peredele oma kogu- ja keskkonna hoolitsemise eest. Pildid päevast, inimestest ja tulemustest siin

Rõõmsat ja toimekat talgupäeva,
Laiaküla Kristiina
Eelmine
Spordirajatise ideekonkurss
Järgmine
Vallavanem külavanemal külas

4 vastust

FZDrHTbkAqoci XykMhSmovs, 27. mai 2021
VochHMpORGAsgkK lNGjZzTLhrwDf, 27. mai 2021
jHJBZzneDNtTYM yWRFzINEg, 13. mai 2021
NhYfFQueyRmdLW fqruTmaSKo, 13. mai 2021

Lisa kommentaar

Email again: