Magusalaat ja Üldkoosolekud 2021

Sellel postitusel on 4 vastust
Ootame kõiki osalema laste korraldatud Magusalaadale ja Üldkoosolekutele. Senine osavõtjate prognoos lubab meil usukuda, et ei ületata vabaõhus 100 osaleja piiri!  
Laiaküla külaelanike ja külaseltsi üldkoosolek algab kell 12:00 lipuheiskamisega ja päevakorras on MTÜ Laiaküla Külaseltsi 2020 majandusaasta kokkuvõte (T.Villig), spordirajatise staatus (M.Klementsov) ja Laiaküla külavanema tööaruanne (K.Kägu).

Seejärel algab “Laiaküla magusalaat”. Noored küpsetavad, külmetavad ja keedavad, et omale koolihooajaks taskuraha teenida. Suu saab vastavalt soovile nii magusaks kui soolaseks. Ole õigeaegselt kohal, sest mõni kaup lõppeb veel enne kui laat!  

Oodatud on kõik alaealised ettevõtjad ja pisematel soovitame emmed issid kassa- või kokaabideks kutsuda! Olete teretulnud müüma ja vahetama ka taaskasutuskaupa: riietest vabaaja vahenditeni.  

Kutsume kõiki külalisi, elanikke ja lapsevanemaid aktiivselt noorte algatusi toetama! Nagu on öelnud Ameerika koomik Jean Shepherd (1966)"In god we trust other pay cash".  

Eelmine aasta lubasime, et tuleb ka kultuuriprogramm, ent hetkeoludes piirdume koosolekuga, kus viibib vähem kui 100 inimest. Juhul kui meie võimekus kasvab, siis teeme ka digitõendite kontrolli ja muusikat, seega olge valmis ka suurürituseks ja soovitame laadida digitõendid oma nutiseadmetesse ;)

Koosoleku ja Magusalaada asukoht: 

05.09. 21 toiminud Üldkoosoleku materjalid ja tehtud pildid leiate siit
Eelmine
nautigem aeda aga ka aiatagust!
Järgmine
Vana-Narva mnt Laiaküla lõik läheb töösse!

4 vastust

ebcoyfgiQER MrwOSvGH, 20. august 2021
gnfCOmQSBZYFbMH QFtimAaNXbDvx, 20. august 2021
unFxNBXV kIDLFnujRv, 13. august 2021
ktKJGTjvUx kPfyXQIJKeog, 13. august 2021

Lisa kommentaar

Email again: