Laiaküla talgud

Annan teada, et Laiakülast ei ole leitud viinamarjaistandust, ega mineraalvett. See tuleb importida. Vee toome Värskast ja shampanja Champagnest. Festivali mõõtmeid meie kogunemine välja ei võta aga suvalist mulli ka ei pakuta.
Aga mida siis Laiakülas leidub? 

Rõõmsameelseid ja ettevõtlikke inimesi, kes suudavad hoolitseda ka oma kogukonna eest. Kohtume nendega laupäeval (03.05.24) kell 10:00. Kuusega ringteel (59.470090, 24.920639).

Kaasas oma pokaal, töökindad ja rõõmus meel. Kes tahab, võtab reha; abiks lasteväljakul, ringteedel ja muidu hea toetuda kui naabriga juttu ajad.

Magnumid on külmad. Mõnikümmend kinnast, valla poolt, kaasas. Vald saatis ka prügikotid ja viib need täidetult pärast ka ära. Palun pärast kõigil, kes moodustavad kuhugi arvestatava prügihunniku mulle sellest koordinaatides teada anda, et saaksin lasta pärast prügi ära viia.

Juhul kui sind ei ole kohal, siis me eeldame, et sind ei olnud sellel kaunil laupäeval kodus. Juhul kui sa hilined, siis me ju kohtume, sest mõne tunni me jalutame ja riisume kindlasti. Hilinejatele shampanjat ... ei jagu!

Hoolas külaelanik kui sa puudusid aga kuulud meiesuguste sekka, siis lihtsalt käi küla peal silmad lahti ringi ja kohe kui märkad midagi, mis vajaks korda tegemist ja/või suuremat jõudu, kui sinu enda töökäed, siis anna sellest teada siin: https://laiakyla.ee/kkk/markad-olmeprobleemi-teavita

Aitäh Laiaküla Reedale, kes ringteele juba lilled istutanud ja meenutan siinkohal ka tema üleskutset, et inimesed võiksid tänavatel üksteisele "Tere" öelda.

Meie oleme Laiaküla, mitte lihtsalt küla.
Eelmine
Viimsi 105

Lisa kommentaar

Email again: