külavanema valimised ja kultuurisündmus 

Laiaküla külarahvas kogunes vanavanemate päeval kuusega ringteel, et valida omale taaskord külavanem. Päikselisel päeval nauditi kultuuriüllatust ja tehti ka ühiselt sporti. 
Külarahvas kogunes kuusega ringteel, et valida omale järgmiseks neljaks aastaks külavanem. Kandidaadina oli valda üles seatud seni ametit pidanud Kristiina Kägu. Nii korraldaski 3-liikmeline valimiskomisjon külavanema valimised sisuliselt ühe kandidaadi usaldushääletusena.

Kahjuks ei olnud kohale tulnud elanike hulk piisav, et valla Põhimääruse alusel tulemused õiguspäraselt ära kinnitada. Nimelt ei aktsepteerita volituskirju ja nii juhtus, et meil jäi 1 hääl puudu.  Uutest külavanema valimistest antakse teada korraliselt. Dokumentide ja täpsete hääletustulemustega saab lähemalt tutvuda siit.

Pärast valimisaktsiooni liiguti üheskoos Pähklimänni spordiparki nautima üllatuslikku kultuurielamust, mille olid ette valmistanud Jankede pereansambli noorimad liikmed. Videoklõpsud nende esinemisest leiad Laiaküla fotopangast.

Pargis viidi läbi ka spordiaktsioon, kus kõigil külameestel ja -naistel tuli ühiselt võtta mõõtu rippumises. Lõbus aktsioon päädis auhindadega kõigile, ent ausad tulemused võitjate rekorditega lähevad siinkohal kirja küla ajalukku: meeste võitja, Tiit Villig 2:09 ja naiste võitja, Reet Villig 1:28. Loodetavasti kujuneb pingutusest tradistioon ja juba järgmisel küla kogunemisel sünnivad uued rekordid!  

Vaata pilte ja videosid meie küla sündmustest siit
 
Eelmine
Külavanema valimised

Lisa kommentaar

Email again: