Kuidas elad Laiaküla korvpall?

Sellel postitusel on 16 vastust
Nagu välismaal öeldakse, siis from zero to hero! Meil siin Laiakülas öeldakse lihtsalt: teeme ära!
Noorte esindaja, Frederik M, pöördus mai alguses külavanema poole murega, et metsatukas on üks korvirõngas, mis vajaks paremaid tingimusi. Jalutasime kogu küla ringteed läbi ja veendusime, et ega lihtsaid ja paremaid valikud selle rajamiseks pole ning kutsusime appi ühe korraliku 3x3 meeskonna!

Asjaoludest kuuldes, sõitis kohe järmisel nädal meile külla Viimsi valla kultuuri- ja spordikomisjoni liige Tanel Einaste, kes juhtumisi on ka Viimis korvpalli eestvedaja ja -kõneleja, olles ise ka endine mängija ja Viimis KK korvpalliklubi asutaja. Tema suurtes silmades ja ei ole enam põhjust kahelda, kui ta lubas meie küla ainsat spordirajatist, mis juhuslikult ei asu ka legaalselt selleks sobival pinnal oma südame asjaks võtta.

Meie poolt oli tal vastas küla juhatuse liige spordiküsimustes, Margus Klementsov, kes olles isegi endine mängija võttis eskiisi joonistamise ette juba samal õhtul. Mehed arutasid kõiki rajamise parimate praktikatega seonduvat täielikus üksmeeles. Arvestades, et meil ei ole avalikku maad, leidsime lahenduse, mis võiks teostuda koostöös Viimsi Veega. Tutvu Marguse joonestatud esialgse eskiisiga siit.  

Frederikust, kes noorte soovi küla juhatuseni tõi, saab aga lugeda juba järgmises Viimsi Teatajas. Tuleb taaskord tõdeda, et Laiaküla viljakal pinnasel on kasvamas andekaid ja ettevõtlikke noori ja meie kohus on nende mõtetele anda vaid hoogu. 

Nüüd jääb vaid loota parimale ja kõigi tähemärkide kokkulangevusele läbirääkimistes ja valla eelarvetäitumises, sest see pole ju Laiaküla poolt ainus projekt, mis on töösse pandud. Loodame, et saame spordivallas toimunud arengutest juba peatselt teada anda, sest külla rajatava spordipargi rajamise joonised, koostöös Maastikuarhitektuuribürooga (www.mab), on samuti viimasel kinnitusringil.



Eelmine
Vallavanem külavanemal külas
Järgmine
Noor Külamees Frederik Mustonen: Muusikat ei saa teha nõudluse peale

16 vastust

rJKLpcuMo JqDQgObr, 5. august 2021
GLszlYtONPVMAyix kvbwofsFKUJNXDPG, 5. august 2021
kFJNCywcXgoWQqu kJWITPCFKuQBENyi, 30. juuli 2021
lBCuIGaxLqz dLXJNrQibzHWjBe, 30. juuli 2021
ILpFMzJfOlv qvVRXYlS, 23. juuli 2021
sGZxhemSoT CzFWHeUIJMuKZr, 23. juuli 2021
oFfnvgLbplRQxYK rteohqTSx, 14. juuli 2021
cTKsHxgEjemBUz AOhIUopf, 14. juuli 2021
mSEaALZXUdeHT pDWFRxjHQ, 6. juuli 2021
tBiNCUKkQcLVIoR WlmRNfTbUSG, 6. juuli 2021
MIgTYtExUviANaF NAyRxgZVCpPz, 18. juuni 2021
YEqLQVdIx uLMKEXHVJle, 18. juuni 2021
kXpxPqlLotiHMYAO ywRHohDNte, 11. juuni 2021
WTASMwsDFRJczEY UdOYimhTutNPaWo, 11. juuni 2021
GdigxZRUAXJkPu IgrdaRpQGkMtXWyU, 5. juuni 2021
ekBINtqWdUpmo vnkjNWJhMm, 5. juuni 2021

Lisa kommentaar

Email again: