Viimsi 100: tublid viimsi inimesed 

Sellel postitusel on 8 vastust
Laiaküla tublid inimesed olid kutsutud Viimis 100. aastapäevale pühendatud vastuvõtule.
Aitäh, et olete leidnud aega ja jõudu panustada meie Laiaküla arengusse!

Külavanema ettepanekul tunnustas Volikogu esimees, Taavi Kotka:    

  • Heakorra tööd ja talgud: Tiit Villig
  • Jäähokikoondise ja väljaku direktor: Tomi Ranta
  • Spordirajatise idee eestvedamine: Margus Klementsov

21. veebruaril toimus Karulaugu Spordikeskuses pidulik Viimsi vallavolikogu esimehe vastuvõtt, kuhu olid kutsutud ettevõtlikud ja tublid Viimsi inimesed. Taavi Kotka jagas uutele külavanematele külavanemamärgid.  

Need pälvisid Kristiina Kägu – Laiaküla külavanem, Toomas Luhaäär – Naissaare saarevanem, Esta Järv- Püünsi külavanem ja Kadri Käärt – Pringi külavanem.

Elutööpreemia pälvis - Ain Pinnonen – Viimsi noorte ja täiskasvanute käsipalli arendamise eest aastast 1997 ja Viimsi Kooli Spordikeskuse igapäevatöösse panustamise eest.

Suure Vaala pälvisid - Kaja ja Kalle Kuusik –Viimsi valda hotelli, kino, spaa ja veekeskuse rajamise ning aktiivsuse ja kogukonna huvide seismise eest.

Vaalapoja pälvis - Peeter Aleksander Paju - Viimsi Kooli ja Viimsi Gümnaasiumi õpilasesinduste eduka juhtimise ja valla noorsootöö arendamise eest. Peeter on 5. a jooksul osalenud Viimsi Kooli Õpilasesinduse tegevuses, juhtinud 2. a organisatsiooni ja läbi viinud arendustegevusi.

Õhtujuht oli hologrammina Lennart Meri, keda kehastas Egon Nuter, muusikalise etteaste eest kandsid hoolt meie oma viimsikad Laura Põldvere ja Sissi Nylia Benita saateks Viimsi Jazzorkester. Andres Kaarmann viis läbi Viimsi 100 mälumängu, mille võitis võistkond „Ülo“. Kokku võistles 25 võistkonda, küsimused olid tõeliselt kaasahaaravad ja panid osalejate kiiruse proovile.

Ita-Riina Pedaniku juhtimisel esitasid erinevad Viimsi tantsugrupid meie ajalugu läbi tantsuliste etteastete, mis pakkusid nii silmailu kui nii mõnelgi külalisel äratundmisrõõmu näiteks Viimsi varietee näol.

Õhtu üheks naelaks kujunes kindlasti „Viimsi Maitse“ esmakordne valimine. Konkursil osalesid kohalikud Viimsi restoranid OKO, Delicato ja Kobar. Restoranid töötasid välja retsepti, milline on nende arvates üks õige Viimsi toit. OKO pakkus „Viimsi Vitamiini“, mis sisaldas XXL ahjukartulit heeringa tartariga, Delicato pakkus „Rannarahva angerjasuppi sibulapirukaga“ ja KOBAR esitles „Kala quiche peedi-graavi lõhega“. Kõiki roogasid said külalised maitsta ja võistlus oli tõesti tasavägine. Külalised said läbi mentimeter äppi oma lemmiku poolt hääletada, võitjaks osutus sel korral OKO „Viimsi Vitamiin“.

Tekst ja pildid on kopeeritud Viimsi valla Facebooki lehelt.
Vaata lisaks pilte otselingilt.

Eelmine
Talvetraditsioonid
Järgmine
Laiaküla on maailmakaardil aastast 1689

8 vastust

ydeIKEFriHcABhum mkeihYAyOpCrNKZq, 16. veebruar 2020
YPMlmFuWAK XLkSYusiBCAOfhv, 16. veebruar 2020
bgwUQIKYBCD DdORZYQwUqLoxbFV, 21. detsember 2019
prdsfYZTLCzS ivrycwLNJZSHeg, 21. detsember 2019
LaDjeFsqcIx cZbyIxzNBaRmilCA, 28. november 2019
UmHXJxqKpjCP ZxvBYRwgltXP, 28. november 2019
UprjAbfaqkBem IugBTkvnVRF, 2. november 2019
vjtVPmeUWwz OvxetSLNPqmE, 2. november 2019

Lisa kommentaar

Email again: