Talvetraditsioonid

Traditsiooniliselt leiab Laiaküla teiselt ringteelt ehitud kuusepuu. Jääl olla nähtud ka meie hokikoondist. Kahjuks on kujunenud traditsiooniks ka lumeootus ... ehk on jõulutaat lumega teel!

Kuusk on jälle paigas, advendituled üles sätitud ja süüdatud.
Tänud kuuse aktsiooni osalistele: Andres, Janis, Tomi ja Reet!

Pärnamäe Penguins meeskonna kapteni kommentaar: "Ilmataat kuulas hokihuviliste soove ning valmistas ette Tallinna vaieldamatud suurima uisustaadioni. Pea kahetunnine mäng tegi kondid mõnusalt pehmeks. Väravavaht küll kohmetus täiega ära, kuid püüdis litreid siiski osavalt. Möödavise tähendas sajameetrist litri toomist staadioni teisest otsast. Uus nädal toob paar sooja päeva, kuid nädalavahetusel on taas oodata parajad miinused. Hoiame pöialt et hokihooaeg saab veel detsembris jätkuda, vajadusel aitame vee ja lumega kaasa"

Tuletame meelde staadioni reegleid: iga üks läheb jääle oma otsusega ning viibib seal omal vastutusel. Alaealistel üksi jääle minek pole lubatud. Meil oli esimese korra auks ja julgestuseks kaasas jäänaasklid, pikk köis, kirves jääpaksuse kontrollimiseks ning jalgpallidega täidetud seljakott. 

Samuti palume, et te võimalusel ei laseks rakette enne "õiget" aega! Ohustate sellega oma tervist, lemmikloomade närvikava ja kulutate asjatult raha: tehtagu parem annetus "elutulestikku"! 
 
Ilusat ja talvist jõuluootust soovides!

ps. saatke pilte kui midagi talviselt ilusat ja tunnustamist väärivat märkate: juhatus@laiakyla.ee
 
Eelmine
Laternamatk Viimsi ajaloo tutvustusega
Järgmine
Viimsi 100: tublid viimsi inimesed 

Lisa kommentaar

Email again: