Üldkoosolek ja Magusalaat 2020

Ootame kõiki 06.09.20 kell 12:00 üldkoosolekule ja lipuheiskamisele, mille järel avame traditsioonilise "Magusalaada". Lisatud link protokollile ja otseviide fotopangale. 
Laiaküla külaelanike ja külaseltsi üldkoosolek algab kell 12:00 lipuheiskamisega ja päevakorras on MTÜ Laiaküla Külaseltsi 2019 majandusaasta kokkuvõte (T.Villig), spordirajatise staatus (M.Klementsov) ja Laiaküla külavanema tööaruanne (K.Kägu). 

Seejärel algab “Laiaküla magusalaat”. Noored küpsetavad, külmetavad ja keedavad, et omale koolihooajaks taskuraha teenida. Suu saab vastavalt soovile nii magusaks kui soolaseks. Ole õigeaegselt kohal, sest mõni kaup lõppeb veel enne kui laat!  

Oodatud on kõik alaealised ettevõtjad ja pisematel soovitame emmed issid kassa- või kokaabideks kutsuda! Olete teretulnud müüma ja vahetama ka taaskasutuskaupa: riietest vabaaja vahenditeni.  

Kutsume kõiki külalisi, elanikke ja lapsevanemaid aktiivselt noorte algatusi toetama! Nagu on öelnud Ameerika koomik Jean Shepherd (1966)"In god we trust other pay cash".  

Tulenevalt (maa)ilmaoludest lükkasime sportmängud ja kultuurisündmused aastasse 2021 ja ootame kogunemisele elanikke, kellega oma visiooni jagada ühisest Laiaküla kultuurisündmusest 05.09.21. 

Laadad ja üldkoosolekud toimuvad Käärametsa tee ringteel. 
Küla koosolekust protokolli leiate siit ja pildimaterjali meie fotopangast


Eelmine
Anna Teada
Järgmine
Lusitaania teod

Lisa kommentaar

Email again: