Traditsioonilised LAiAKÜLA laadad ja üldkoosolekud 08.09.2019

08.09.19 kell 12:00 algavad noorte laadad ja kell 14:00 algavad Laiaküla küla ja MTÜ Laiaküla Külaseltsi üldkoosolekud. Asukoht: Käärametsa tee ringtee. 
Noorte endi korraldatav “Laiaküla magusalaat” algab kell 12:00. Noored küpsetavad, külmetavad ja keedavad, et omale koolihooajaks taskuraha teenida. Suu saab vastavalt soovile nii magusaks kui soolaseks. Ole õigeagselt kohal, sest mõni kaup lõppeb veel enne kui laat läbigi on!  

Samuti on avatud säästlikku tarbimist propageeriv "Turutänav", et leida uus kodu üleliigsetele mänguasjadele, liikumisvahenditele, raamatutele või riietele. Mõni noor võib vanadest asjadest teha ka päris uusi, seega tõlgendmise ja fantaasia küsimus.

Oodatud on kõik alaelised ettevõtjad ja pisematel soovitame emmed issid kassa- või kokaabideks kutsuda! Kutsume kõiki külalisi, elanikke ja lapsevanemaid aktiivselt noorte algatust toetama! Nagu on öelnud Ameerika koomik Jean Shepherd (1966)"In god we trust other pay cash".     

Laiaküla külaelanike ja külaseltsi üldkoosolek algab kell 14:00 ja päevakorras on MTÜ Laiaküla Külaseltsi 2018 majandusaasta kokkuvõte, põhikirja muutmine ja Laiaküla külavanema tööaruanne. Laadad ja üldkoosolekud toimuvad Käärametsa tee ringteel. 

Pildid üritusest leiad siit



Kristiina Kägu
Külavanem

Eelmine
Viimsi kohvikutepäevad ja Rannarahva Festival
Järgmine
Magusalaat ja üldkoosolek

Lisa kommentaar

Email again: