Laiakülas peeti magusalaata ja valiti külavanem

Laiaküla ettevõtlikud koolinoored korraldavad juba kümnendat aastat magusalaata, et omale ise taskuraha teenida. Samaaegselt toimus ka Laiaküla küla üldkoosolek, millel valiti esimeseks ametlikuks külavanemaks Kristiina Kägu. 
Magusalaada traditsioon sai alguse ühel külaüritusel, mil oli käsil järjekordne ühistöö või isetegemine ning noored tulid vanematelt raha küsima. Keegi olla aga hõiganud, et teenige ise
omale raha, mille peale ettevõtlikud noored asusidki nuputama ja meisterdama. Nii tekkis
traditsioon, mis on püsinud siiani, ehkki algatajad noored on jõudnud juba kooli lõpuklassidesse ja hõivatud isikliku elu või töödega. Selleaastase laada peakorraldajateks olid Kristo Pae ja Henri Valentin. Üritusega samaaegselt toimus ka Laiaküla küla üldkoosolek, millel valiti esimene ametlik külavanem Kristiina Kägu.

Kristiina on elupõline viimsilane ja Laiakülas elanud üle 12 aasta. Tema unistuseks on küla
ringil heisata Eesti lipp ja näha avalikel aladel Viimsi valla panust ja sümboolikat. Samuti peab
Kristiina tähtsaks (spordi)traditsioonide jätkumist ning isetegemist. Koosolekul tänati senisele
arengule hoo andnud perekondi. Erilise tänu osaliseks said perekond Raie, Steinert, Mustonen ja Villigid. Klaasist autahvli said ka Taxify asutajad, sest just nemad viisid Laiaküla
maailmakaardile, rajades miljardiäri siinse maja pööningul.

Laiaküla magusalaadast, tänamisest ja külavanema valimisest leiad pildid meie fotopangast, ligipääs on turvalisuse huvides vaid külaelanikel, kes on liitunud meie ühinguga. Juhul kui sinu emailiga piltidele ligi ei pääse anna teada juhatus@altmetsa.ee.


Eelmine
Magusalaat ja Laiaküla külavanema valimised
Järgmine
Maailmakoristuspäev

Lisa kommentaar

Email again: