Kirjuta ennast valda sisse ja paku ideid, 23000 eurot läheb jagamisele külade vahel

2019. a. juhid Sina Viimsi valla otsuseid. Sina oled valla arengute initsiaator, edendaja ja eestvedaja ning otsustad, millistesse viimsilaste ideedesse peaks vald investeerima Sinu maksuraha.
2019. a. juhid Sina otsuseid. Sina oled valla arengute initsiaator, edendaja ja eestvedaja ning otsustad, millistesse viimsilaste ideedesse peaks vald investeerima Sinu maksuraha.

Selleks on vaja teha kolm lihtsat sammu:
registreeri enda ja oma lähedaste elukoht Viimsi valda;
pane kokku sütitav mõte ja esita see läbi Sulle saadetud e-maili lingi;
kutsu oma naaber ja kasvõi naabri naaber elanikuks registreerima ning hääleta kogukonna jaoks olulise idee poolt!
Sinu idee, Sinu kogukond, Sinu otsus, Sinu kodu ja heaolu!

Oma elukoha registreerimiseks on kõige parem aeg just nüüd, mil kavandatakse valla eelarvet ning 2019. a. tegevusi. Sinul on siin oma osa! Anname Sulle võimaluse otsustada, millistesse viimsilaste poolt väljatoodud valdkondadesse ja millistesse ideedesse Sinu tulumaksust laekuv raha suunatakse.

Registreerides hiljemalt 30.12.2018 oma elukoha Viimsi valda, saadetakse Sulle e-mailile veebilink, mis annab eksklusiivselt kõigile uutele registreerunud elanikele võimaluse pakkuda oma ideed valla elu parendamiseks. Lase fantaasial lennata! Investeeritav summa sõltub uutest registreerujatest. Mida rohkem inimesi, seda suuremad võimalused! Tunned, et vald vajaks valgustatud parki või helendavaid sebrasid? Või kogukonna-äppi, mis aitaks kokku viia vanaemad-vanaisad või kõik kepphobuseentusiastid Viimsi vallas?

Kõik ideed võetakse arvesse ning nende seast valitakse parimad, mis lähevad kõikide uute registreerujate vahel hääletusele!

Kui ka Sina oled kampaania perioodil (22.10.18-30.12.18) end registreerinud Viimsi valla elanikuks, saad võimaluse hääletada parima idee poolt.

Loe lähemalt! 
Eelmine
Planeerime spordi- ja mänguväljakuid
Järgmine
Laternamatk Viimsi ajaloo tutvustusega

Lisa kommentaar

Email again: